Ik wil schroot of afgedankte voertuigen van jullie kopen, (hoe) kan dat?

29 januari 2024 12:40

Wil je als bedrijf graag materiaal van ons kopen, stuur dan een e-mail naar verkoop@infrabel.be. Daarin vermeld je de naam van je bedrijf, vertel je wat je wil kopen en waarom je dit wil kopen. 

Ons Recycling Office is verantwoordelijk voor de verkoop van goederen die we niet meer intern hergebruiken. Die goederen verkopen we niet aan particulieren, maar enkel aan geregistreerde schroothandelaars.

Meer informatie over de registratie vind je hier:

Vlaanderen (OVAM): Registratie als inzamelaar, handelaar of makelaar van afvalstoffen | Vlaanderen.be - OVAM Webloket Registraties
Brussel: Inzamelaar, handelaar en makelaar in gevaarlijk afval: uw verplichtingen | Leefmilieu Brussel voor professionals - Leefmilieu Brussel
Wallonië: Portail environnement de Wallonie

1. Verkoop van schroot en ontmantelde apparatuur

Dat is vooral de verkoop van diverse soorten schroot en van niet-herbruikbare onderdelen.

Voor meer info, zie onze algemene voorwaarden.

2. Verkoop van dienstvoertuigen

We verkopen onze tweedehandsvoertuigen via Openlane (we verhuren geen voertuigen). Daar worden de voertuigen geveild. In het geval van een bod keurt ons Recycling Office de verkoop al dan niet goed.

3. Verkoop aan derden

Wij verkopen materiaal aan onze aannemers en andere spoorwegmaatschappijen. Ze komen bij ons omdat ze die materialen niet via de traditionele commerciële kanalen kunnen inkopen, of omdat de hoeveelheid te klein is om bij andere leveranciers te bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van de verkoop van afgedankt materiaal? Of heb je vragen? Neem dan contact op met ons Recycling Office via verkoop@infrabel.be.

4. Administratie

Infrabel gebruikt Ariba als platform voor verkoop van schroot. Alle leveranciers die betrokken worden in toekomstige aankoop-en verkoopprocessen dienen de registratie op het Ariba Network te voltooien. De kandidaten / leveranciers zullen een uitnodiging tot inschrijving op het Ariba Network krijgen.

Het doorlopen van ons registratieproces is verplicht.

Meer info over ARIBA vindt u op de FAQ-pagina SAP Ariba bij Infrabel.
 


     

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen