Ik wil materiaal van jullie kopen of huren, (hoe) kan dat?

04 juli 2022 07:25

Voor het huren van materiaal kun je jammer genoeg niet bij ons terecht. Wil je als bedrijf graag materiaal van ons kopen, stuur dan een e-mail naar verkoop@infrabel.be. Daarin vermeld je de naam van je bedrijf, vertel je wat je wil kopen en waarom je dit wil kopen. 

Onze Recycling Office is verantwoordelijk voor de verkoop van goederen die we niet meer intern hergebruiken. Die goederen verkopen we niet aan particulieren, enkel aan gespecialiseerde bedrijven.

1. Verkoop van schroot en ontmantelde apparatuur

Dat is vooral de verkoop van diverse soorten schroot, dwarsliggers en van niet-herbruikbare onderdelen.

De verkoop van met creosoot behandelde dwarsliggers is op grond van Europese regelgeving verboden. We hergebruiken ze dus zelf of laten ze recycleren.

Voor meer info, zie onze algemene voorwaarden.

2. Verkoop van dienstvoertuigen

We verkopen onze tweedehandsvoertuigen via Adesa (we verhuren geen voertuigen). Daar worden de voertuigen geveild. In het geval van een bod keurt onze Recycling Office de verkoop al dan niet goed.

Wil je deelnemen aan onze verkoop? Dan kan je je registreren op de websites van Autorola en Cars On The Web.

3. Verkoop aan derden

Wij verkopen materiaal aan onze aannemers en andere spoorwegmaatschappijen. Ze komen bij ons omdat ze de apparatuur niet via de traditionele commerciële kanalen kunnen inkopen, of omdat de hoeveelheid te klein is om bij andere leveranciers te bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van de verkoop van apparatuur? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Recycling Office via verkoop@infrabel.be.


     

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen